خدمات مطبخ پارسی ، در یک نگاه

  • تهیه غذای شرکت ها،بانک ها،موسسات و ارگانهای دولتی و خصوصی
  • تهیه غذای مجالس و سمینارها
  • تهیه غذای نذورات و خیرات
  • تهیه غذای هیئت های مذهبی و همایشها
  • قبول کلیه سفارشات افطاری در ماه مبارک رمضان در پکیج های ویژه
روش های ارائه غذا
1- ارسال غذای طبخ شده به محل مشتری
در این روش غذا در مطبخ پاسی تهیه و طبخ می شود و پس از بسته بندی با ظروف آلومینومی و گیاهی داخل باکس های مخصوص حمل غذا به محل مشتری ارسال میشود .با این شیوه بسته بندی ، گرمای غذا تا ۲ساعت ماندگاری دارد و دمای غذا به صورت کاملا مطلوب حفظ می شود .
2- سرو غذا در محل و اعزام غذا و آشپز سرو
این روش بهترین روش ارائه خدمات میباشد .در این روش بعلت گرم سرو شدن، غذا با بالاترین کیفیت عرضه میگردد.و مطبخ پارسی با اعزام آشپز سرو ، امکان پذیرایی و سرو غذا را با بالاترین استاندارد، برای شما به ارمغان می آورد.
3- طبخ و سرو غذا در محل مشتری
این روش برای تهیه غذا در تیراژ بالا مورد استفاده قرار میگیرد که یا خارج از محدوده سرویس دهی مطبخ پارسی باشد یا امکان بسته بندی و ارسال بموقع وجود نداشته باشد که درصورت داشتن زیرساخت های لازم،میتوانید از این قابلیت بهره مند شوید.